Get Adobe Flash player
Alap- és extra minőségű természetes alapanyagú indiai füstölők, aromaterápiás leírással óriási választékban.Műgyanta, kerámia, zsírkő és fa füstölőtartók.

 

Természetes alapanyagú, csúcsminőségű indiai füstölők.

 

Prema, Gold Prema füstölők: a legjobb minőségű alapanyagokból készült prémium kategóriás indiai füstölők aromaterápiás leírással

 

Művészi illatkompozíciók


A PREMA és a GOLD PREMA füstölők egy szokatlanul kiemelkedő minőséget képviselnek a füstölők kínálatában. Ez a kiemelkedő minőség a nagyobb mennyiségű és rendkívül finom illóolajnak köszönhető. Ezen kívül a gyártásuk során ugyanazokat az elveket alkalmazzák, mint amit az úgynevezett parfümkreátorok alkalmaznak. Nevezetesen, egy adott illat megalkotásához 8-10 féle illóolajat is felhasználnak a meghatározó illaton kívül, melyek így egy harmonikusabb illatot képeznek. Így ezeknek a füstölőknek az illata páratlanul kellemes és elragadó.

 

 

Goloka, Puspa füstölők: kíváló minőségű természetes alapanyagú masala füstölők Indiából

 

Aromaterápiás füstölők valódi illóolajjal


Aromaterápiás minőségű füstölőink India kisebb manufaktúráiból származnak, ahol kézi erővel sodorják a pálcikákat. Kizárólag természetes alapanyagokkal dolgoznak. Tehát nem használnak vegyi úton előállított illatösszetevőket.
A GOLOKA és a PUSPA sorozat a masala füstölők csoportjába tartozik. A masala füstölők gyártásához különböző gyógynövények és egzotikus fűszerek őrleményeit is felhasználják. Ezenkívül tartalmaznak fagyantákat, valamint természetes illóolajokat, melyek a meghatározó illatot adják. Ez a két füstölősorozat Bangaloreból származik, mely a füstölőgyártás fellegváraként ismert.

 

 

Satya füstölők:  Super Hit, Nag Champa, Natural, Aastha, Tibetan Tantra, Bliss, Ayurveda stb.

 

Természetes alapanyagú indiai füstölők: 

Gokula flora, Yatra, Nag Chandan, Goloka Nag Champa, Tibetan Tantra, Mantram, Golden Nag Champa.

 

 

35 db.-os (7x5 féle) Seven Chakras (7 chakra) füstölők

 

 

Indiai kúp füstölők

 

 

Természetes alapanyagú tibeti füstölők

 

 

 

Hem füstölők nagy választékban

 

 

Melyek nem okoznak rosszullétet!


A füstölők egyre gyakoribb kellékei a mai lakásoknak különlegességük miatt. Kellemes illatot várunk tőlük, azonban egyes termékek minősége több kívánnivalót hagy maga után. A tömegtermelés miatt többnyire gyenge minőségű alapanyagokat és szintetikus illóolajokat használnak fel a gyártás során. Használatuk azonban több kellemetlenséget is okozhat hosszútávon.Mi a különbség?


Az aromaterápiának, mint alternatív gyógymódnak az újra felismerésével egyre többen érdeklődnek a jobb minőségű és természetes füstölők iránt.Először természetesen meg kell tudni különböztetni a gyenge minőségűt a természetestől. Erről első pillantásra a termék ára is jó támpontot adhat. Ezenkívül a füstölőpálcika égési ideje, az utóillat és a megmaradó illathatás ad még mérlegelési lehetőséget. A gyorsan leégő pálcika, melynek egy kellemetlen utóillata van kétségtelen bizonyítéka a gyenge minőségnek. Míg a lassú égés, a kellemetlen utóillat hiánya, valamint a sokáig vagy több napig megmaradó finom illat a garancia a minőségi, természetes összetevőkre. A legérzékibb érzék


Régen bebizonyított és újra felfedezett tény, hogy az orr az idegrendszer kapuja. Ennélfogva, rendkívül nagy hatással bírnak kedélyállapotunk alakulásában a bennünket körülvevő illatok. Segítenek lazítani és pihentetnek, elősegítik a koncentrációt, ihletet adnak, fokozzák a kreativitást, gyógyítanak és nem utolsósorban, jó hangulatot teremtenek és elvarázsolják a jelent. Az illatok bűvereje


A kellemes közérzet, a jó kedélyállapot, egyensúly a feszültség és az ellazulás között nem elérhetetlen látomás egy jól kiválasztott aromaterápiás füstölő meggyújtásával. Egy finom illat ugyanis úgy hat, mint egy kedves érintés, a lelkünket simogatja.