Get Adobe Flash player
Ezoterikus könyvek; ásványok, nemeskőgyógyászat, jóga, aromaterápia, feng-shui, asztrológia, ayur-veda, hinduizmus, buddhizmus témakörökben.

A szerző a kristálygyógyászat egyik legelkötelezettebb német kutatója. Gyűjteménye összesen 430, a természetgyógyászatban jelenleg is használt kristályt mutat be, ismertetve a kövek sajátosságait és jellemző gyógyhatásait - szellemi, mentális, lelki és testi szinten egyaránt.A katalógus ásványtani és gyógyászati szempontból mutatja be a jelenleg használatos kristályokat. Gyors tájékoztatást ad a keresett drágakő legfontosabb tulajdonságairól. A kristály színes fotója mellett megtalálható ásványtani neve, és kereskedelmi neve, ami megkönnyíti a beszerzését. A javallatokban a kristály felhasználásáról olvashatunk, megkülönböztetve a hasonló hatásúaktól. Mindazok figyelmébe ajánljuk a katalógust, akik szeretnének többet megtudni a drágakövek gyógyhatásáról. Nem hiányozhat természetgyógyászok, orvosok és kristálygyógyászok polcáról sem ez a könnyen kezelhető segédkönyvecske.

Az ásványok és a nyomelemek testünk számára létfontosságúak, ezt egybehangzóan állítja a klasszikus orvostudomány és a természetgyógyászat. Kövekkel gyógyítani olyan terápiaforma, amely hatással van a testre, a lélekre és a szellemre. A gyógyfürdők vizében oldott ásványi anyagok segítenek leküzdeni a betegséget, s egyre többen élvezik az ásványvizek áldásos hatását. A kézikönyvben szereplő, ábécé sorrendbe szedett 156 kristály és drágakő megismerését színes képek könnyítik meg. 

Kuan Yin varázslatos és összetett alak, az együttérzés istennője, archetípusa. Napjainkban nemcsak Ázsiában, hanem a világ minden részén elterjedt a kultusza. A gyönyörű fotókkal és szútra-szövegekkel illusztrált könyv bemutatja hogyan vált Kuan Yin az egyik legnagyobb megváltó istenné, és miért ennyire népszerű mind a mai napig.
A kötetben található mantrák, meditációk, vizualizációs gyakorlatok számos lehetőséget kínálnak, hogy Kuan Yint meghívjuk életünkbe, spirituális utunkra kísérőként, védelmezőként.