Get Adobe Flash player
Egyiptomi vizipipák különböző színekben és méretekben, vízipipa aromakövek és ízesítő szirupok, faszenek nagy választékban kaphatóak üzletünkben. 

 

 

A ShishAroma vízipipa kavics vulkáni eredetű , tisztított és hőkezelt kőőrlemény, mely ízesített glicerinnel átitatva tökéletes, mégis dohányzásmentes vízipipa élvezethez juttatja fogyasztóit.A dohányzás káros hatásai már igen jól ismertek. Azonban azok miatt nem kell lemondanunk a vízipipa élvezetéről, hiszen a Shisharoma vízipipa ásvány (“vízipipa kavics”) tökéletes, lényegesen egészségesebb alternatívát kínál!A minőségi vízipipa ásványi kő mint új alternatíva a dohányzás nélküli élvezetért, mivel:Nincs füst: A vízipipa kő glicerines vízgőze egy füsthöz nagyon hasonló illúziót ad, sőt még nagyobb felhők fújhatók vele.Nincsenek égéstermékek: Az vízipipa kő nem ég el. A gőzt adó glicerin is párolog és vízgőzzé alakul, így összehasonlíthatatlanul kevesebb a káros anyag az ásvány használatakor a dohányéhoz képest.Dohánymentes: A vízipipa ásvány nem számít jövedéki terméknek, alsó korhatár nélkül lehet vásárolni és interneten árusítani.Nikotinmentes: Mivel nincs dohány a vízipipa kavicsban, így nincs nikotin sem, ezáltal remek alternatívát kínál a nemdohányzó vízipipásoknak, és dohányfüstöt szívni nem kívánó környezetüknek.Kátránymentes: A dohányzás egyik fő veszélye a kátrány.
Shisharoma vízipipa kavics nem tartalmaz kátrányt és nem is keletkezik kátrány a használatával.Shisharoma működése:
A Shisharoma vízipipa kavics a dohánytermékekkel ellentétben nem ég el. Az ásvány ülönleges porózus szerkezete miatt beszívja, majd hő hatására kipárologtatja magából a glicerines íz és illatanyagokat. Mivel nagy fajlagos felülettel (nagy felszínnel) rendelkezik a Shisharoma vízipipa kő, így nagy mértékben képes a vízipipa aroma anyagokat a glicerinnel együtt felszabadítani és ezáltal létrehozni az ízes vízgőz felhőt, melyet szánkba szívva érezhettjük az adott Shisharoma kavics egyedi ízét.
Shisharoma további előnyei:
Sokféle ízesítés: Több mint 20 íz, aroma közül lehet választani.Újra felhasználható – gazdaságos: Egy doboz Shisharoma vízipipa kő többször felhasználható, nem kell újat vásárolnunkÚjraízesíthető: A vízipipa kő vízben, alapos mosást és még alaposabb szárítást követően új, egyéni ízzel is újraízesítheted.Nem kötött korhatárhoz: Sem a vízipipa kő használata, sem vásárlása nem kötött korhatárhoz.Jövedéki engedély nélkül árusítható: Nincs szükség speciális engedélyre, így könnyen bővítheti kínálatát és növelheti üzletének forgalmát vízipipa ásvánnyal. Mivel nem jövedéki termék, minden üzlet a saját üzletpolitikájának megfelelő szabadon meghatározott áron értékesíthető. (a NAV állásfoglalását és a többi, a termékekkel kapcsolatos dokumentumot itt töltheted le)Vendéglátó helyeken is használható a 2012. január 01-i jogszabályi változások után is.Shisharoma vízipipa ásvány felhasználása:A vízipipa kerámiába dohány helyett helyezzen ShishAroma vízipipa követ, majd alufóliával lefedve izzó faszénnel melegítse fel. Tehát a Shisharoma ásvány használata teljesen azonos a vízipipa dohányéval, így nem kell semmi újat ‘tanulni’, hogy tökéletesen használhassuk.